Butiks

Policy

Öppet köp

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i originalskick och i originalpaket.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

 

Gör såhär:
Skicka ett mail till info@wildwear.se och skriv i ämnesraden "RETUR". Wild wear kommer kontakta dig via mail och ge all information om hur du ska returnera din vara.


Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Personuppgifter & Säkerhet

Vi bryr oss om din personliga integritet, så därför kommer vi alltid ta hand om dina personuppgifter på ett säkert sätt. Här kan du läsa om 4 saker som gör att vi behöver dina uppgifter:

1. Det kanske viktigaste av allt. För att kunna skicka dina varor till dig!

För att kunna hantera dina beställningar och köp behöver vi behandla de här uppgifterna om dig;

  • Namn

  • Adress, telefonnummer och e-post

  • Personnummer (för vissa betalningsalternativ)

  • Betalningsinformation och betalningshistorik

  • Information om din beställning (t.ex. ordernummer, produkt, leveransadress och faktura)

 

2. E-post utskick
När du tackat ja till att få våra nyhetsbrev så behåller vi din e-post och namn för att kunna skicka ut e-post till dig. Du bestämmer helt själv om du vill ha nyhetsbrevet eller inte och du kan när som helst avsluta din prenumeration genom att höra av dig till oss.

 

3. Kontaktforumet
Skickar du ett mail till oss via kontakt forumet så behåller vi:

- E-post

- Namn

- Och ditt meddelande du skriver till oss så vi kan gå tillbaka och se konversationen för både er och vår skull.

 

När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev, blir medlem eller handlar på vår hemsida ger du ditt samtycke. Om du av någon anledning inte vill ta del av vår information eller vill begära alla dina användaruppgifter vi har om dig, tveka inte att kontakta oss.

Betalningsmetoder

- Kreditkort (Du handlar alltid tryggt och säkert hos oss med ditt kreditkort)
- Faktura - förskottsbetalning (Hör av dig till oss så hjälper vi dig)

 

Villkor vid förskottsbetalning: Varan skickas när betalningen kommit in på vår bank. Om pengarna inte kommit in inom 5 dagar kommer beställning makuleras och varorna riskerar att bli slutsålda.

 
Join our Newsletter
Give us some love
facebook.png
insta.png

© 2019 by Wild wear