Ett litet företag med stort hjärta

Jeanette heter jag och öppnade webbutiken wildwear.se sommaren 2018 som ett hobbyprojekt. När efterfrågan på kläderna ökade under hösten och jag insåg att jag inte skulle hinna sy upp alla plagg själv fångade jag in Alice som började hjälpa till med att sy. Nu är vi två glada själar på ett och samma ställe!

 

Vi gillar att sy men framför allt designa och eftersom vi båda utövar pole fitness och aerial silks/hoop blev det en naturlig ingång till att börja sy träningskläder. Vi har stor passion för både akrobatik och dans vilket vi också vill ska synas i plaggen. Wild wear siktar på snygga välsittande träningskläder men de måste också vara sköna och bekväma att bära. Nästan allt i shoppen är handsytt med undantag för några få produkter som jag köpt in från mina absoluta favorit märken. Wild wears mål är att det ska finnas något för alla, oavsett storlek, form eller smak.

Syateljén

 

All produktion sker just nu i mitt hus i min lilla syateljé i källaren. Jag använder mig av tre olika symaskiner för att spara in tid. Ibland tar även Alice med sin symaskin så vi kan sy dubbelt så snabbt! :D

Allt för att ni ska få snygga, bekväma pole kläder att träna i.

Min alteljé funkar lite som en multistudio. Här syr jag, gör mina mallar men även fotar alla plagg, både produktbilder och för marknadsföring. 

Visst du att du kan komma och prova, hämta upp och handla alla kläder direkt i ateljén? Hör av dig till mig på info@wildwear.se så fixar vi en date ;)

Join our Newsletter
Give us some love
facebook.png
insta.png

© 2019 by Wild wear