Ett litet företag med stort hjärta

Jeanette heter jag som äger och driver Wild wear på min fritid. Jag öppnade webbutiken wildwear.se sommaren 2018 som ett litet hobbyprojekt men har nu blivit nästan som ett heltidsjobb (även om det fortfarande går på min fritid) ;) . Jag har stor passion för både luftakrobatik och dans och därför var valet lätt att börja sy träningskläder med den inriktningen. 

 

Wild wear siktar på snygga välsittande träningskläder men de måste också vara sköna och bekväma att bära. Nästan allt i shoppen är handsytt med undantag för några få produkter som jag köpt in från mina absoluta favorit-märken. Jag producerar endast små kollektioner vilket gör att ditt plagg blir väldigt unikt på marknaden.

 

Wild wears mål är att skapa ett plagg som inspirerar till rörelse och en ökad träningsglädje!

Syateljén

 

All produktion sker just nu i mitt hus i min lilla syateljé i källaren. Jag använder mig av tre olika symaskiner, dels för att spara in tid men också för att få rätt sömmar på rätt plats.

Allt för att ni ska få snygga, bekväma pole kläder att träna i. :)

Min alteljé funkar lite som en multistudio. Här syr jag, gör mina mönstermallar men även fotar alla plagg, både produktbilder och för marknadsföring. 

Visst du att du kan komma och prova, hämta upp och handla alla kläder direkt i ateljén? Hör av dig till mig på info@wildwear.se så fixar vi en date ;)

PGA Corona tar jag inte emot hembesök just nu :(

Join our Newsletter
Give us some love
facebook.png
insta.png

© 2019 by Wild wear